Deze week zijn we gestart met het thema natuur. Alle groepen werken de komende periode aan dit nieuwe thema. Natuurlijk hebben we eerst samen met de groep gebrainstormd over natuur… Wat is dat nou? En wat kun je vinden in de natuur. Op de dreumes en peutergroep waren de kinderen erg onder de indruk van alle “beestjes” in de natuur. Dus hebben de dreumesen en peuters vandaag samen gezocht naar beestjes. Op ons buitenterrein zijn veel struiken en er staan ook boomstammetjes. Sanne en Tania hebben samen met de kinderen een stukje schors losgetrokken om te kijken wat er allemaal achter zo’n stukje schors leefde. De kinderen waren allemaal heel nieuwsgierig en zaten er met de neus bovenop! Aandachtig werd er met de loep gekeken en informatie uitgewisseld. Natuurlijk gingen ze daarna ook zelf op onderzoek uit… Een prachtig leermoment voor alle kinderen!